2010/04/11

HIM live at The Pageant St. Louis

Ville Valo photo by Todd Owyoung at The PageantIt is great to have the opportunity to follow HIM tour through photos and comments/reviews and here is another one...
Todd Owyoung, young and talented photographer, made beautiful photos at HIM live show in St. Louis few days ago (April 7, 2010).
Photograph's notes in English and more amazing photos you can find at Todd's homepage I Shoot Shows, below is Slovak translation.

Je skvelé mať možnosť sledovať turné HIM prostredníctvom fotografií a komentárov/recenzií a tu je jedna z nich...
Todd Owyoung, mladý a talentovaný fotograf, spravil pred niekoľkými dňami krásne fotky HIM v St. Loius (7.apríla 2010).
Fotografove poznámky v angličtine a viac skvelých fotiek nájdete na Toddovej stránke I Shoot Shows, slovenský preklad je nižšie.
Gas photo by Todd Owyoung at The Pageant
Poznámky fotografa:
Musím pripustiť, šiel som na tento koncert s očakávaním veľkých zbraní, jasné svetlá žiariace z každej strany, Ville Valo fajčiaci za mikrofónom a zvyšok kapely v rockovom tranze.

Miesto toho, šlo rozhodne o viac dramatické zobrazenie, s náladovým bočným a zadným osvetlením, Ville bez stojana pre mikrofón a bez známky po cigarete počas prvých troch skladieb čo som fotil.

Napriek tomu, fotenie HIM bolo skvelé, i keď fotografi museli zapracovať na dobrých fotkách viac. Osvetlenia bokom, myslím že Ville je pútavým bodom na javisku a jeho vystúpenie nie je výnimkou. Vpravo od Ville stál Mikko Lindström, v pozícii veľmi blízko k LED panelom, čím sa ocitol počas večera v zaujímavom osvetlení.

photos: © Todd Owyoung

No comments: